top of page

Studenten weren in de NS-spits: storm in een glas water?

Hoeveel tv- en radio-airtime en krantenpapier kun je verspillen aan non-news?

De NS en twee fanatieke studenten hebben er een mooi een-tweetje van gemaakt, zonder het zelf in de gaten te hebben.

trein actie NS

Ik ben benieuwd hoe de NS tot de conclusie kwam dat de studenten het probleem van de overvolle treinen zijn. Een brainstormsessie met het management? Een hei-sessie van de directie?Waarschijnlijk ordinaire koffiemachine-praat.

Nu blijkt dat de actie geflopt is: 27.000 studenten hebben op Facebook aangegeven mee te doen aan het 'NK treinreizen in de spits'. Volgens de media bleef dit aantal beperkt tot zo'n 25 zichtbare actievoerders. Dus een flop, zo stellen de media.

Beetje kortzichtig. Want als de actie één ding heeft duidelijk gemaakt is het wel dat de studenten helemáál niet het probleem zijn van de overvolle treinen. Zelf als er opgeroepen wordt tot actievoeren komt de student er niet vroeger voor uit zijn bed.

Beste NS: stop met proefballonnetjes en gissen en ga gewoon je probleem oplossen. Er is nu voldoende tijd vergooid. Ik zal je de allerbeste tip geven die waarschijnlijk zo verschrikkelijk innovatief is dat je er zelf nooit aan dacht: ZORG VOOR MEER ZITPLAATSEN (langere treinen?)

Dat is de enige oplossing van het probleem. Kappen met vingertjes wijzen en straatjes schoonvegen en ga aan het werk!

Vorige Blogs
Recente Blogs
Vind Mij Op
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
  • LinkedIn App Icon
  • Instagram App Icon
Mijn Favoriete Sites
bottom of page